jeg kommer til å daue i morgen av nerver

Åh, gud. Nerver på topp og det er fortsatt maange timer til jeg skal fremføre. Må si jeg er nervøs, aass... Å stå foran alle å fremføre om noe i fem minutter, altså på et annet språk som gjør alt bare værre, og se alle stirre på deg - fysj!! Passer ikke meg. Har litt lyst til å være syk i morgen. Men i og med at jeg skal lære min kjære bestevenninde litt 'grisli-språk' og være med venner er det verdt å dra på skolen. Og ja - på det forrige innlegget skrev jeg til slutt " blogges i morgen ", meeen siden jeg har øvd masse og er ferdige med leksene som jeg har med meg, kan jeg vel lik så gjerne poste et innlegg.

Jeg prøver å finne gratise sider på internett for å redigere bilder på, slik at de ikke blir så kjedelige. Men jeg vet jo ingenting om det fra før, eller jo - picnik...... men jeg er sick lei picnik. Noen som vet om et par redigerings-sider? Isåfall - tipse meg? 

Jeg liker forresten veldig lyse bilder, noe picnik ikke gjør noe med.... buhu!

Fra picnik

Før:

Nå:


Kan endre en del, men fargene er ikke min type stil. Jeg elsker lyse bilder, men når picnik ikke kan ordne bildene lysere - gjør jeg fargene sterkere.

Før: ( webcamerabilde )


Nå:
tips til redigeringsprogram, som er gratis? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

uninspiredblog

uninspiredblog

14, Agdenes

Heidu! Mitt navn er Line og jeg blogger om det som faller meg inn, interreser, venner og ja, alt mulig rart! Legg meg til som venn! ♥

Kategorier

Arkiv

hits