november 2011

iPod blogging

Sliten etter en hard trening. Skal ha matteprøve imorgen. Buhuuu... Tror jeg finner senga, trøtt da shu. Minner om må gjøre videoen. Trengs ingen forslag på min blogg. Skal gjøre det sammen med Ina og ingvild. Orker ikke legge til link til bloggen deres. Kan skrive det , hahahhh - inizzogingvizz.blogg.no CHECK OUT!!!
Vi blogges i morgen people :-)

manhattan

Hei! Skriver om Fifth Avenue i Manhattan akkurat nå i engelsken. Slenger inn et lite innlegg, og jeg sa at det kommer bilder, fra speilreflekset of course. Så jeg har tatt noen bilder. 

Skal gjøre litt mer lekser, så blir det å lese over til matte-prøve, og dra på trening.

Min nye bestevenn ♥♥♥

Skal begynne å ta flere bilder fra hva som skjer hver dag, u know.. Skal bli flinkere!

Blogges!

 

da blir det skolen igjen

Drar på  skolen om ca. 3 kvarter. Ordner "dagens nyhet" som jeg skal ha med og fremføre på skolen. Så skal jeg ordne meg ferdig, spise frokost og dra på skolen med de beste folkaaa! 

Blogger ikveld, da blir det bilder fra kameraet!

Minner forresten om forslag til må-gjøre-videoen.

Nå må jeg kjappe meg!
about to go to Andrea's

Var på byen idag, skulle kjøpe meg iPod Touch 8GB. Og jeg skriver skulle fordi det ble ikke noe av. Jo - jeg dro ned til byen og butikken osv, men desverre var de tom. Eller, de sa at det var en hvit igjen, og jeg skulle ha hvit, og tine svart. Åh, jeg ble så glad, siden det var en hvit igjen, og desverre for tine  - ingen svarte igjen. Men da han mannen skulle hente den, hadde de selvfølgelig solgt den. Tilbud, da shu! 

Men vi har satt av to stk som vi skal kjøpe i morgen! Gleeder meg. Også gruer jeg meg til tentamen, same old feeling. 

Nå stikker jeg til Andrea :-))


Hahah ♥

tirsdags morgen

God morgen, folkens!

Spiser frokost nå, så drar jeg til skolen med de aller beste folka ♥ Gleder meg til skoledagen er over, da blir det mer blogging! Omg, det blir 6 grader og regn idaag!! Hahah. værmeldingen på TVn. 

Vi blogges! :-)
må gjøre-video

Hei! Kom hjem fra trening for ikke så veldig lenge siden. 

Tenkte å lage en må gjøre-video om en dag eller to. Derfor vil jeg gjerne ha litt forslag, hvis ikke  -  finner vi på bare noe random stuff helt fra løse lufta, filmer det inn, og poster det. Kan ikke filme med kameraet, desverre.  Derfor blir det webcamera, johooo! Hahah. Skal prøve å redigere filmen, slik at den er litt proff iallefall, tehe. 

Er ikke flink på å redigere videoer, men skal prøve så godt jeg kan! :-)

Nå skal jeg spise.... og gjøre lekser, morsomste i hele verden!!

Me bloggast!
våknet med snø

Så koselig! Våknet med snø idag, endelig!

// Canon EOS 1100D ♥

Dagens bilder

 

Nå skal jeg øve til musikkprøve, og se robinson :-))

apple ipod touch

Mest sansynlig blir det å dra på byen å kjøpe en iPod touch. Skal bruke bursdagspengene fra kontoen, weho! 

Jeg har en sugen telefon ,, siden jeg er så flink å miste mobilene mine i saltvann, flenk shø! Derfor er det greit med en iPod i tillegg! 

Vil ha den i hvit. Det er Apple iPod Touch 8GB 4th Generation :-)))

Be mine!! ♥

Vi blogges i morgen!

KAMP

Da stikker jeg på kamp. Gleder meg til å spille, det er så lenge siden. 

"Berit", min aller beste venn for tida, har holdt meg våken i hele natt! ÅH, hu kan ikke være stille, slitsomt! Jeg liker ikke stormer, og hvertfall ikke "Berit"... selv om hun er min beste venn daa, hahah!!

Jeg vet at jeg legger ut masse randome bilder for tiden, blandt annet fra vi var i Stavanger, men jeg har gått tom for bilder, så jeg prøver å finne noe random passende bilder. Just sayin.

heheha, Stavanger ♥

dagen

Åh, ganske sliten. Vært på byen idag, kjøpte nesten ingenting. Fant en del på H&M, men jeg orka ikke bruke penger når jeg visste at jeg hadde gavekort hjemme. Så jeg stikker nedover til byen en tur etter kampen i morgen. Skal spille mot Egge. Gleder meg til å spille igjen, gleder meg til hver eneste kamp. 

Skal bruke helga på å småfikse på designet, lese til musikkprøve og gjøre litt naturfag. 

Når er jeg stuck med "Berit" som garantert kommer til å holde meg våken. Det høres rett og slett ut som biler som blir blåst vekk, men det skjer heldigvis ikke. Liker ikke stormer, skumle. Haha. 

Var på elkjøp, da vi var på byen - prøvde ut iPad og MacBook. Åh, som jeg vil ha!!! Ble ferska for å være på facebook, tehe. 

Nå skal jeg kose meg med stormen "Berit", og bare slappe av før jeg skal spille kamp imorgen :-)

Tror jeg legger ut noen bilder fra byen i morgen. Orker ikke nå ;-))


Stavanger ♥

nytt design

Skal finpusse senere på det. 

Synes? :-)

Idag

Nettopp spist pizza, og skal få gjort unna litt lekser før jeg stikker ned til barneskolen for å se lillsøster opptre, søtt. Skal desverre ikke på trening idag, føler for en 6er på samfunnsfag-prøven i morgen så jeg må pugge hele kvelden! Hater å droppe trening!!!

Ser på DC Cupcakes, før jeg skal ta meg på tak å fortsette med leksene. Åh, gleder meg til i morgen. Ikke prøven, men at det er siste dagen i uka. Så deilig! Vi har fri på fredag - hallelujah, God has answered my pray, hahhah.


MÆ Å SKJÆRFE MITT, ILUUU SKJÆRF DU E BÆST I HEILE VERDEN ASSSSS!!!! ILUPILU♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Kjeder meg litt, eller? Hahah. 

Vi blogges :-)))

matteprøve

Krysser fingrene for at jeg overlever matteprøven. Matte er totalt min sterkeste side...... HAHAHA, langt ifra!

Sorry for retarde bilder, har gått tom.... skal fikse det!

Blogges! :-)


5+

Yeeeaaah, 5+ i spansk! Jeg liker virkelig ikke å pugge til prøver, men det er alltid gøy å få igjen en god karakter etter all puggingen og jobbinga.  Blogget lite igår, beklafer for det! Skal slappe av etter en kjedelig dag på skolen, gjøre litt lekser og være stuck foran TVn, me gustaa ♥  Ble intervjuet av Trønder Avisa, hahah - alltid morsomt. De spurte oss om hva vi ønska oss til jul og jeg svarte...... PENGER!! 

// Nam arm!!! æsj - den ser syltynn ut!! arma med rosa armbånd altså, hehaha

Savner katta fra Drammen, hehe ♥

Vi blogges, folkens! :-)

mandag

Var på kino i går kveld, så Twilight Breaking Dawn Part 1. Den var vel egentlig grei nok, likte ikke alle scenene, men det får da være. Håper part 2 er bedre. 

Jeg vet at det jeg kommer med nå er veldig random, men herregud - hvem lærer elever om fordøyelsen av en brødskive? Hahah, fikk sånn latterkrampe da naturfaglæreren prøvde å forklare hvordan fordøyelsen til brødskiver var.

To prøver denne uka og masse lekser. Neste uke er det tentamen i engelsk, åh - gruer meg syykt!!
Random bilde, veldig gammelt....

Venter på et program skal starte på TVn, selv om det begynner halv fem... Så blir det lekser og trening! 

Vi blogges! :-)))

 

søndag

Hei! Herregud så fort helga går, skremmende fort... rtist. Det er allerede mørkt ute, omg!!! Men det får la være. Fikk utrolig dårlig søvn i natt, håper på å sovne i kveld og i det minste sove godt, jeg holdt på å daue av at jeg ikke greide å sove. Våkna hver halvtime og hadde så vidt sovna når klokka var fem i natt....

Blir å chille hjemme og sikkert møte noen gode venner. Andrea og Sander kommer i dag, gleeder meg! Må lade opp til enda en ny uke med skole og lekser, fysj! 

Vurderer å lage en videoblogg, orker ikke skrive, tehe. 


// Åh, som jeg savner Stavanger!!

Vi blogges senere :-)

film

Da skal jeg se film, Harry Potter Dødstalimanene del 1. Har faktisk allerede begynt  å se den, men jeg blogger istedet for å følge med. Er mett på cupcakes - frostingen gikk eelendig! Hahah, faila skikkelig. Alt for lenge mellom hver cupcake-baking. Skillsa skikkelig i da vi var i Stavanger da, hahah... not. 


// meg og mine to søstre

Må følge med videre, vi blogges i morgen! :-)

byen

Hei! Blogget ikke igår, hadde en dag fri. Deilig. Nå skal jeg dra på byen, kjøpe inn noen greier. Håper på å bake ordentlige cupcakes idag. Love it! 


// fra sommeren.. begynner å gå tom for bilder! 

Vi blogges! 

nytt design

Midlertidig design

Tycks? ♥

cupcakes

Savner cupcakes-tidene med min venninde i Stavanger! ♥

 

hva jeg egentlig bruker bloggen til

Altså, jeg får ikke så mange kommentarer og jeg har heller sikkert ikke så mange lesere, men det er greit. Jeg bruker bloggen min som en slags 'dagbok' der jeg summerer opp dagen min med bilder og tekst. Jeg setter selvfølgelig stor pris på hyggelige kommentarer! Det er jo bare kos!

Nå stikker jeg på trening! :-)))

jeg kommer til å daue i morgen av nerver

Åh, gud. Nerver på topp og det er fortsatt maange timer til jeg skal fremføre. Må si jeg er nervøs, aass... Å stå foran alle å fremføre om noe i fem minutter, altså på et annet språk som gjør alt bare værre, og se alle stirre på deg - fysj!! Passer ikke meg. Har litt lyst til å være syk i morgen. Men i og med at jeg skal lære min kjære bestevenninde litt 'grisli-språk' og være med venner er det verdt å dra på skolen. Og ja - på det forrige innlegget skrev jeg til slutt " blogges i morgen ", meeen siden jeg har øvd masse og er ferdige med leksene som jeg har med meg, kan jeg vel lik så gjerne poste et innlegg.

Jeg prøver å finne gratise sider på internett for å redigere bilder på, slik at de ikke blir så kjedelige. Men jeg vet jo ingenting om det fra før, eller jo - picnik...... men jeg er sick lei picnik. Noen som vet om et par redigerings-sider? Isåfall - tipse meg? 

Jeg liker forresten veldig lyse bilder, noe picnik ikke gjør noe med.... buhu!

Fra picnik

Før:

Nå:


Kan endre en del, men fargene er ikke min type stil. Jeg elsker lyse bilder, men når picnik ikke kan ordne bildene lysere - gjør jeg fargene sterkere.

Før: ( webcamerabilde )


Nå:
tips til redigeringsprogram, som er gratis? 

forslag?

Har så lite spennende å blogge om, blir lei selv. Noen som har forslag til hva jeg kan blogge om? Om jeg ikke finner noe å blogge om, må jeg nok starte med noe day-greier igjen, selv om jeg aldri har gjort det ferdig før. 

Hvertfall, dagen. Åh, i morgen har jeg en framføring i engelsk om London. Framføringa skal vare i 3-5 minutter og jeg gruer asss! Også har jeg en masse lekser som jeg må få unngjort, må starte med en gang!! Kjedelig dag på skolen, bla-bla-bla osv... same old stuff.  Og!! - til helga skal jeg ordne ferdig designet som jeg så vidt har begynt på, gleder meg til å få vekk det kjedelige designet. 


// fra sommeren

Nå må jeg starte med leksene! 

Blogges i morgen! :-)

mandag

M♥ndayyy! Ikke at det er min yndlingsdag akkurat...

Holder på å sovne, serriøst sykt trøtt! Også er det lekser og trening senere idag.. skulle ønske livet gitt ut på helger og ferier hele tida, then life would be great! :-)))


// hahah, fra da vi var i Stavanger. Savnes! ♥

Hvordan er mandagen din?

Glad i ferier? ;-D

Bloggeesss!

 

breakyyy

Hei! Tidlig på morgenen for tiden, jah....  sitter å spiser frokost nå.vaniljeyoghurt, sjokomelk, fransk crossiant med jorbærsyltetøy, love it ♥

Sorry for webcamera-bilder, skal skjerpe meg. Webcameraet er det eneste jeg har nå.... ;-s

Våken? ;-D

Hva spiser du til frokost, noe som frister? 

 

Blogges!

it ain't hard for me to jam

it ain't hard for me to jam  - Jasmine Meakin / Mega Jam ♥♥

at the library

Ok, vi høres sikkert ut som nerder ( har ikke noe i mot nerder! ) siden vi er på biblioteket.... Ingen av oss har power point på PC'ene våre, så da måtte vi dra på biblioteket ;-)

Vi dro halv 11 idag ( tidlig!!!!! ) Det ser serriøst ut som om at det er vinter ute, fyysssj!

Nå må jeg gjøre ferdig prosjektene.......... og sitte på facebook ♥ (a)

Blogger senere i dag, see yah! :-)

tna, så søtt!

Fant noen bilder av verdens søteste katterase, himalaya-katter.


Unødvendig blogging......

Egentlig tror jeg kattungene på bildene er blandinger, både himalaya-katter og noe annet. Blogg om alt mulig, sa du?

Hva synes du om himalaya-kattene? 

helg

Jeg tror faktisk jeg har startet på igjen. Er lei av den superlange femdagers-bloggpausen. 

Uansett, hei! Kjedelig dag kan man vel si, er så glad for at det endelig er helg, er lei av lekser og skole. Skal ute å ta  bilder litt senere idag, det er så fint ute når det er frost. Egentlig liker jeg ikke kulde så spessielt. Sommer og sol passer meg best kan man vel si! Får pakke meg inn i klær...

Har frihelg fra kamper i helga, så det blir mer blogging. Og, for å bli en bedre blogger, skal jeg prøve å få ordnet på designet, det er jo verdens kjedeligste design! Skal se om jeg får ordnet det så fort som mulig :-)

Helga vil vel gå ut på å gjøre ferdig norsk- og engelskprosjektene.... og møte søte Sifen i morgen ♥


// skjerf fra gina tricot

Hva er planene dine for helga?

 

Blogges ikveld! :-)

æ daue

Ok, jeg vet at det bare har gått fire dager uten blogg, men serriøst - det føles ut som en uke!! Og jeg som skulle ha bloggpause i 1-2 uker, herregud. 

OOG! - Jeg har sykt mye lekser og hele to presentasjoner men allikavel tar jeg meg tid til åblogge, stolt! 

Og ja, the boring part, jeg har alt for mye lekser akkurat nå.. Jeg har jo TO presentasjoner i norsk og engelsk som jeg skal fremføre neste uke, og begge må være ferdige til neste uke, herreguuuuud - æ daue !!!  

Lekser i helga - here I come!! :-(((
// weheartit //  Åh, thank god - det er ikke bare meg som er litt avhengig av facebook.......

Mattelekser, wehooo!

Bloggeesss 


 

bloggpause

Tenkte jeg skulle ha en liten bloggpause i ca. 1-2 uker. Har det litt for travelt til å blogge, men jeg lover at når jeg kommer tilbake blir det fullt kjør :-)

See yah!
Klassebilder 20118c gr. 1 ♥

dårlig blogging

Som den flinke bloggeren jeg er, har jeg oppdatert meg veeeldig de siste dagene!  Not...

Det har vært travelt, sick mange prøver - jeg dør!!! Prøvene gjør meg gal, skjønner rett og slett ikke vitsen med alle disse prøvene!

På mandag ordna vi bank-kort, yay! Eller ikke noe stort som har skjedd. Får ikke til å føre over bildene fra halloween-partyet, desverre.

 Skal forresten spille to kamper i helga, gleder meg - iallfall til bilturene ♥ 

jeg lese til prøve!!!

 

Hvordan har dagen din vært?

Skal du noe spessielt i helga? :-)

blogges


uninspiredblog

+Add meg som venn

Heidu! Mitt navn er Line og jeg blogger om det som faller meg inn, interreser, venner og ja, alt mulig rart! Kommer ikke fra Agdenes, just sayi'n! ~ Legg meg til som venn! ♥

Søk i bloggen

hits